Jobba hos REX

Om oss

Rex+tagline_smaller

Är du Fastighetsmäklare eller Affärsmäklare?
Vill du arbeta hos oss?

Skicka din CV till

rekryteringen@rexformedling.se

Vi har stort behov av företagsmäklare i  Stockholm, Göteborg och Malmö. Välkommen med din ansökan.

REX Förmedling har funnits sedan början av 2012 och är din kompletta mäklare, vi förmedlar både bostäder och företag.

Ring oss

0736-22 00 71

Vill du bli en av oss?

kronagreen_smaller

Ett framgångsrikt företags främsta tillgång är personalen. Därför eftersöker vi personal som förkovrat sig i både utbildning och arbetslivserfarenhet. Du arbetar på ort och ställe, behöver inte flytta.

Du är en stor tillgång för företaget om du varit i Restaurang- och hotellbranschen, då vi i huvudsak förmedlar dessa objekt. Den allra viktigaste egenskapen hos dig som Företagsmäklare är att du ska kunna sälja.

Utbildning som krävs
Ekonomi, Juridik, Marknadsföring, Samhällskunskap.
Om du har dessa utbildningar, eller fastighetsmäklarutbildningen, har du grunden för att arbeta som mäklare hos REX.
Sedan får du en grundläggande utbildning i REX skola för företagsmäklare. Därefter får du löpande Kunskapsutveckling.
För att klara arbetet som Företagsmäklare hos oss, måste du ha arbetat som säljare och vara en duktig logistiker. Ha ett bra ordningssinne och ett driv att föra en affär framåt.

REX Förmedling är ett företag med en platt organisation. Var och en sköter sitt eget distrikt och har fullt stöd från huvudkontoret för att låta både dig och företaget växa. Du har frihet under ansvar och är din egen framgång.

Har du F-skattsedel vill du bli en i teamet? Har du en liten fastighetsmäklarbyrå och vill samarbeta med oss? Hör av dig.

2013

crownlogo_smallverFebruari 2013 lanserades en NY produkt, Hemmet Privat. Sveriges nya Bostadsmarknad där privatpersoner kan annonsera och både hyra ut och sälja sin bostad på egen hand, utan mäklare.

Med anledning av REX bostadsmarknad söker vi registrerade fastighetsmäklare i hela riket.

Skicka in din CV, redan idag. rekryteringen@rexformedling.se vi hör av oss i det snaraste.

Augusti 2013 startade vi upp en hyresmarknad för bostadssökanden på Hemmet Privat. Du som vill hyra ut din sommarstuga, fritidshus, andelsvecka, utlandslägenhet, villa eller ett Rum åt en student kan annonsera här. Priset är 10 kr för en annons och den som söker efter en bostad att hyra betalar naturligtvis ingenting. Det kostar inget att titta. Välkomna!

Hemmet_logotyp